JHM Dairy & Cheese Equipment is een Nederlands bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in de productie van zuivel- en kaasmaakapparatuur. Met ruim 25 jaar ervaring in de agro wereld bieden we klanten op maat gemaakte oplossingen op een persoonlijke en betrokken wijze. Zo houden wij tijdens het gehele proces contact met de klant en voorzien wij hem/haar van adviezen.

Daarnaast staat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel. Daarom wordt alle apparatuur gebouwd en getest in onze werkplaats in Mariënheem. We willen er namelijk zeker van zijn dat onze apparatuur betrouwbaar en veilig is. Ook is ons team van specialisten 24 uur per dag beschikbaar voor onze klanten.

Onze belangrijkste kracht is het leveren van maatwerk met een persoonlijke benadering. Onze specialisten willen graag hun kennis met onze klanten delen, zodat de klanten de juiste beslissing over hun project kunnen maken. JHM Dairy & Cheese Equipment kan het gehele proces voor u verzorgen, vanaf de melkkoeltank tot aan het eindproduct, zonder de prijs-kwaliteitverhouding uit het oog te verliezen.

Wilt u meer informatie over ons bedrijf en haar werkwijze? Schroom niet en neem contact met ons op via telefoon of E-mail.